Skip to main content

Healing

Een healing kan ongeveer  1 ½ uur duren, maar het kan ook onderdeel uitmaken van een coachingstraject.

Het is een eenvoudige en tegelijkertijd krachtige methode om de energiebalans in het lichaam te herstellen en om meer evenwicht te brengen tussen denken, willen, voelen en het gedrag.

Het brengt balans indien er sprake is van lichamelijke, mentale of emotionele  klachten, zoals remmende overtuigingen maar ook klachten  zoals vermoeidheid, stress,  angst of pijn.

Ervaring leert dat mensen zich daarna ontspannender voelen, meer rust en zelfvertrouwen ervaren en flexibeler kunnen doorpakken ten aanzien van hun persoonlijke en professionele groei. Een healing help dus om makkelijker tot een positieve gedragsverandering komen.

Wat is een Healing

Healing is een eeuwenoude wetenschap en kunst van energetische genezing. Healing is gebaseerd op het feit dat mensen naast een zichtbaar fysiek lichaam ook een “onzichtbaar” energielichaam hebben en dat deze in verbinding met elkaar staan. Als we klachten of remmende overtuigingen hebben, is dit ook terug te vinden in het energielichaam. Deze blokkades zijn om te zetten in neutrale of positieve energie. Dit heeft een krachtige doorwerking op iemands functioneren, of dit nu op het persoonlijke vlak is of het professionele. Het effect van een healing is zeker voelbaar. Een healing biedt ontspanning, ruimte, inzicht en herstelt ‘de balans’  in jezelf.

Wat kun je verwachten bij een healing?

Voorafgaand is er een gesprek over de issues waar je tegen aan loopt.  Healing gebeurt in principe zonder lichamelijke aanrakingen. Hoe iemand een healing beleeft, varieert. Dit omdat ik mijn stijl van healen combineer met het readen.

Reading

Het is mogelijk om voor een reading (een persoonlijk adviesgesprek) te komen. Naast vragen over werk (relaties), loopbaan en functioneren, kan ik ook inzicht en helderheid bieden omtrent vragen over gezondheid, relaties, familie, dierbaren en kinderen.

Tijdens een reading krijg ik informatie vanuit mijn intuïtie die mij vrijwel direct een dieper inzicht geeft over jezelf, degene waarmee je verbonden bent en de situatie waarin je verkeert. Hierdoor kan ik helder advies geven en mogelijke oplossingen bieden.

Een reading maakt inzichtelijk waar je tegen aan loopt, wat je werkelijk beweegt en waar jouw gevoelens vandaan komen. Het onderscheid tussen wat je wilt en doet wordt verhelderd. Ook de motivatie achter je keuzes wordt helder. Duidelijk wordt wat je potentieel is, je talenten zijn en het brengt je positieve aspecten en krachtenvelden in jezelf naar boven.

Omdat een dergelijke reading een duidelijk focus heeft, is de informatie die er mee komt samenhangend, diepgaand, concreet en actueel. Een reading  werkt door op zowel het cognitieve als emotionele vlak, waardoor  je moeiteloos in beweging en in balans komt. Het heeft een directe impact, ook voor de langere termijn.

Een reading duurt gemiddeld 1 ½ á 2 uur en kun je opnemen op je eigen telefoon.

Wat is een reading?

Op ons dag-dagelijkse leven verschijnen er regelmatig mensen, gebeurtenissen en gedachten, als ‘uitnodigingen’ om uit balans te raken. Onze reactie veroorzaakt direct tot op cellulair niveau een biochemische realiteit (lichaam en geest gaan immers samen). Onze cellen zijn binair georiënteerd, ze staan ofwel in een modus van groei ofwel in een modus van bescherming, afhankelijk van hoe wij reageren in een bepaalde situatie.  Hóe wij in eerste instantie reageren op een situatie is een onbewust proces en wordt bepaald door ons overtuigingssysteem, ervaringen (en de emoties die hieraan gekoppeld zijn). Door middel van een reading krijgen we informatie over dit (vaak onbewuste)  overtuigingssysteem. Dit stelt ons in staat om onszelf toe te staan vanuit vrijheid te kiezen voor groei in plaats van bescherming. Hierdoor ben je in staat om een volgende keer -in een vergelijkbare situatie- anders te reageren en je te gedragen, dus nieuwe stappen te zetten. Dit geeft vrijheid en rust.

Een professionele adviespraktijk in Personal Coaching, Reading en Healing in Rotterdam.

Bedrijfsgegevens

KvK: 24465353
BTW Nr: NL001637827B41

Contact

Tel: 06 – 46 32 60 93
E-mail: wissen@coaching-personal.nl